גרב אלסטית
הנכם נמצאים בעמוד פנימי מומלץ ללחוץ כאן ולעבור לעמוד הראשי בנושא זה »
שאלה מאת סיגל23/01/2007
שמי סיגל, בת 31, ילדתי לפני חודש. זהו ילד שני שלי.
במהלך ההיריונות סבלתי מבצקות בקרסוליים ובשוקיים.לאחר הלידה הראשונה לקח כחצי שנה עד שעברו כ- 90% מהבצקות. לא חזרתי למצב שלפני ההיריון.
לאחר ההיריון הזה, כאמור אני חודש אחרי, עדיין יש לי בצקות ושני סימנים אדומים נפוחים (כמו עקיצה גדולה). רופאת העור אמרה שזה אריתמה נודוזום. וזה יחלוף כנראה מעצמו עם הזמן.
יש משהו שאני יכולה לעשות על מנת שהבצקות ייעלמו לחלוטין?
ואיך אני יכולה לגרום לכך שהאריתמה נודוזום תחלוף?
תודה רבה,
סיגל
שלום סיגל,
הבצקות והשינויים ברגלים לאחר הריון נעלמים בד"כ לאחר 3 חודשים.השינויים שלא חלפו לאחר פרק זמן זה מוגדרים כקבועים.המלצתי לבדיקת דופלקס ורידים שטחיים ועמוקים ובדיקת כירורג כלי דם לאחר מכן.יש לערוך את הבדיקות בתום 3 חודשים מהלידה.
בברכה,
דר' ארנון קורן
שאלה מאת grin11/02/2007
איפה אפשר לקנות גרביים אלסטיים באשדוד
תודה רבה
שלום רב,
לאחרונה נשאלתי ממקומות שונים בארץ על המקום המומלץ לרכישת גרביים אלסטיות. התשובה שעניתי עד היום היא להתיעץ עם כירורג כלי דם. בקרוב אוסיף לאתר את החנויות המומלצות, הכתובות והטלפונים שלהן (כולל אשדוד !), כמו כן אוסיף מהי הגרב המומלצת לכל בעיה ובעיה.
בברכה,
דר' ארנון קורן
שאלה מאת מיטל22/02/2007
שלום רב,
טופלתי אצלך בזריקות ביום שלישי בערב, עד מתי אני אמורה להישאר עם התחבושת אלסטית? תודה,
מיטל
שלום מיטל,
לאחר הטיפול בהזרקות לנימים יש להשאר חבושה ברציפות ל24 שעות, לאחר מכן רק במשך היום למספר ימים נוספים(עד שבת). אנא קראי בדף ההוראת על הטיפול שלאחר הזריקות. במידה ואיבדת תוכלי להדפיס מחדש מהאתר בסעיף של הזרקות אסטתיות.
בברכה,
דר' ארנון קורן





