העלמת נימים
הנכם נמצאים בעמוד פנימי מומלץ ללחוץ כאן ולעבור לעמוד הראשי בנושא זה »
שאלה מאת יסמין24/09/2006
שלום.. יש לי בעיית נימים שמתפשטת לכל אורך הרגל וכלל בגוף.. רציתי לדעת אם יש טיפול כלשהוא להעלמת הנימים ואם כן, מה מומלץ? ומה הסיבה להתפשטות של הנימים?
תודה
שלום יסמין,
קשה לי לענות מכיוון שלא ציינת את גילך. עד גיל 50 שנה הגורם העיקר להופעת נימים בגוף האישה הם השינויים ההורמונלים בגוף. עליך להבדק על ידי כירורג כלי דם בכדי להמליץ על הטיפול המתאים לגופך.
בברכה,
דר' ארנון קורן
שאלה מאת חיה17/10/2006
שלום
אתמול עברתי הזרקה לסילוק נימים
המקומות המטופלים נאגדו והולבשתי בגרביים אלסטיות מיוחדות
מאחר וסרט ההדבקה מהפריע לי הוצאתי אותו וגיליתי שהמקום המטופל אדום כמו עם שיטפי דם והנים נראה משואטט כליפני הטיפול
האם כך זה צריך להראות לאחר יום?
בזמן הטיפול ראיתי את העלמות הנים כבמטה קסם ועכשיו כאילו לא עשיתי דבר
איך נראה מהלך הריפוי למה לצפות?
בתודה חיה
שלום חיה,
אינני מבין מדוע את לא פונה בשאלה לרופא המטפל בך. אני בטוח שהוא הסביר לך על שלבי הטיפול ואף נתן לך הוראות בכתב כפי שאני נוהג לתת ולהסביר למטופלי. אינני יודע מה הזריקו לך ובאיזה כמויות וריכוזים.ל דעתי הרופא שטיפל בך יכעס מאד שלא פנית אליו בשאלות!
בברכה,
דר' ארנון קורן
שאלה מאת סיון18/11/2006
שלום. לחברתי הטובה יש בעיה של אדמומיות בפנים, של נימים מורחבים בפנים ושל הסמקה.
האם קיים טיפול כלשהו להקלה על האדמומיות ולהעלמת הנימים. ואם כן - מה מומלץ? חשוב לציין כי מדובר בבחורה צעירה והיא סובלת מתופעות אלו במשך שנים.
תודה.






בברכה,
דר' ארנון קורן